Navigation Menu+

Projectmanagement

Lucassen Technologies is expert op gebied van het realiseren van verandering.  Onze projectmanagers kennen de valkuilen bij IT projecten.

Het begin van het einde:  Het definiëren van het Project resultaat, daar start het mee.

De afsluiting  moet worden vastgelegd bij het ​​begin van het project, als de klant zijn eisen specificeert  Met een gedetailleerde beschrijving van het gewenste eindresultaat  dat helder wordt gecommuniceerd en wordt begrepen worden de verwachte mogelijkheden en resultaten vastgesteld.

Dit resultaat wordt beschreven in een effectief ontworpen “scope” definitie. Dit dient als een overzicht voor de benodigde taken die moeten worden uitgevoerd om op de juiste wijze tot een succesvolle project resultaat te komen.  In het algemeen is deze voorbereiding het belangrijkste element als het gaat om een succesvolle realisatie te waarborgen.

Met de methodieken die de klant prefereert (b.v. IPM, PMBok, Prince II ) worden de projecten uitgevoerd.  Door Lucassen Technologies wordt hierbij specifieke ervaring  in Multinationals, grote overheidsorganisaties  als kleine organisaties toegevoegd.